Zobraziť štandardnú verziu stránky
motivator ligda titulna fotografia

Motivátor Marián Ligda

Pracujem aby som športoval, športujem aby som žil, žijem aby som pomáhal.

Profesionálny šport mi ukázal cestu životom. Už od skorého detstva som bol vedený k cieľavedomej ale tvrdej práci, poctivosti, priateľstvu a vzdelaniu. Aj vďaka tomu som ešte pred úrazom chrbtice reprezentoval Slovensko v zjazdovom lyžovaní, neskôr freeride lyžovaní a nakoniec sa stal profesionálnym inštruktorom lyžovania s najvyšším vzdelaním. Svoje športové skúsenosti som predával ďalej svojim klientom i priateľom.

Po úraze chrbtice môj život ešte pevnejšie spojil šport a prírodu. Založil som dizajnovú značku WHITEDOG, som spoluzakladateľom niekdajšieho najväčšieho lyžiarskeho portálu FREESKIER.sk a vo voľnom čase športujem na sitski, kajaku, handbiku a reprezentujem Slovensko v parahokeji. Ako predseda OZ Centrum Ligda – asociácia pre telesne postihnutých pomáham spolu s priateľmi ľuďom po poranení miechy naštartovať ich novú cestu životom.

Vďaka projektu Sme si rovní sa moja cesta stala plnohodnotnou a osobné skúsenosti zo života môžu pomôcť ďalším ľuďom v ich sebarealizácií. Viac informácií o mne nájdete aj na www.marianligda.com

Kontakt: marian.ligda@smesirovni.sk

Newsletter Zostaňme v kontakte

Upload bol úspešne dokončený.